Serveis tècnics per a professionals i empreses

Com a arquitectes tècnics amb una àmplia experiència en el sector de l’arquitectura i de la construcció, oferim una gamma completa de serveis adaptats específicament per a despatxos d’arquitectura.

Col·laborem amb professionals com vosaltres per proporcionar un suport essencial que complementa el vostre treball creatiu. El nostre objectiu és assegurar la màxima qualitat i eficiència en tots els projectes.

  • Control de qualitat de projectes: Ens encarreguem d’avaluar els projectes que has creat per garantir que compleixen amb tots els estàndards i les normatives vigents. Amb una atenció minuciosa als detalls, revisem els plans, càlculs estructurals, especificacions tècniques i altres documents relacionats. Això us permetrà tenir la confiança de presentar projectes de la més alta qualitat als vostres clients.
  • Direcció d’execució d’obres: Assumim la responsabilitat de dirigir i supervisar l’execució d’obres, lliurant-vos de les tasques administratives i permetent-vos centrar-vos en la vostra visió creativa. Amb la nostra experiència en gestió d’obres, assegurem que els projectes es completin dins dels terminis i pressupostos establerts, coordinant els diferents gremis i resolent problemes tècnics en el procés.
  • Amidaments i pressupostos: Proporcionem serveis especialitzats en la realització d’amidaments i pressupostos per als vostres projectes. Utilitzant les vostres idees i projectes com a base, calculem les quantitats de materials i els costos associats per a cada part del projecte. Això us permetrà tenir un pressupost detallat i precís, ajudant-vos a gestionar eficientment els recursos econòmics dels vostres projectes.
  • Coordinació de seguretat i salut: Ens encarreguem de coordinar tot el procés de seguretat i salut durant l’execució de l’obra. Amb una comprensió profunda de les normatives i els requisits legals, desenvolupem i implementem plans de seguretat i salut per garantir que es prenguin les mesures adequades. Això no només protegeix els treballadors, sinó que també minimitza els riscos i assegura la conformitat amb les regulacions vigents.

Contacteu amb nosaltres avui mateix per descobrir com podem ajudar-vos a millorar la qualitat dels vostres projectes, gestionar les vostres obres amb eficàcia i oferir solucions sostenibles als vostres clients. Estem compromesos a proporcionar-vos un suport professional i expert en totes les etapes del procés arquitectònic.